torsdag 29 mars 2012

Sjuk!!

Blä!!

Har väntat på denna förkylning sen i typ november! Blir alltid förkyld i början av varje vinter. Men denna vintern var ju inte så värst vintrig så det kom aldrig nån förkylning heller. Har haft känningar några gånger men som aldrig blivit mer än så. Men nu så! Snor och slem! Börjar kännas lite bättre dock men det är varken lätt eller kul att sova just nu iallafall. Usch och blä!

Ska vara frisk till lördag iallafall för då ska det dansas med fina flickor! =) Så jag kurerar och kurerar... ska nog bli bra!

Ja så dessa dagar spenderas mest i soffan och sängen.. katterna är givetvis glada för det! Det blir mycket mys för dem! =) Har sett alla 4 Shrek-filmerna, den nya Titanic-serien, Criminal Minds och Desperate Housewives. Och en massa datorspel. Idag får vi se vad det blir, måste orka ner till Ica och handla lite. Sen måste det betalas räkningar, isch!

Måste köpa mig en cykelpump sen. Måste pumpa upp fina, röda Karin så jag kan cykla nu när vädret börjar bli så fint!Kan väl inte vara så dyrt med en cykelpump? Vi gjorde ett försök med en liten som Tommy hade men den funkade inte så bra...

Nä, måste väl äta lite... aptiten är borta när förkylningen är här. Måste typ påminna mig själv att jag faktiskt måste äta!

4 kommentarer:

Anonym sa...

är du fortfarande sjuk???
/ pappa

Anonym sa...

Stina nu får du faktiskt uppdatera! Jag kollar ju varje dag!
PUSS min sälk! /A

Anonym sa...

och fortfarande...
/ pappa

Annica sa...

Stina, nu kan man snart tro att detta inlägg var skrivet i år...